Syfestivalen i Borås

Ska ni på syfestivalen i Borås? Jag ska dit med två sytokar och en mindre sytok till kollega. Det blir hotellövernattning från fredag till lördag och tyg och garnshopping på lördagen. Längtar! 

Det har faktiskt blivit lite sytt (och virkat) i sommar och har också beställ boken Sy! Från hood till skjortklänning. Den verkar verkligen bra, har inte sytt något än då jag väntar på tyginköp men så snart jag lagt vantarna på något fint så ska jag sy julietoppar så det står härliga till. Trots att mycket annat har tagit upp min tid och pengar har jag ändå fått lite sytt.

 
 
 
 

T-shirthoodie

 
Freja älskar hoodtröjor. Hon ska helst ha luvan på hela dagarna. Så det fick bli en t-shirthoodie. Dock blev halsringningen rätt stor, gjorde efter Meedom & meedoms grundmönster och där är det denna halsringning som rekomenderas till hoodies. Ska komma ihåg detta till nästa gång. Denna blir bra med ett linne under i höst. 


Klänning


 
Någon sa till mig att denna klänningen liknade Desiguals kläder lite grann. Ligger lite i det nu så här efter att ja tittat på desiguals kläder. Frejsan blev mycket nöjd med sin nya klänning iaf och den satt finfint. 
 

RSS 2.0