Saknat min syhörTygerna



Jag fick tygerna i fredags förra veckan, men har inte okat sy något. Varit rejält dålig med förkylning, feber etc. Saknat min syhörna! Idag när jag skulle sätta mig och sy insåg jag att jag inte hade någon koll på mina tyger. Så det var bara till att påbörja projekt städa tygskåp. Nu är det bara resten av syhörnan som måste städas också. 

De nya tygerna förresten, riktigt fin kvalitet! Jag beställde ett rosa molntyg och ett grönt stjärntyg. Jag har ju haft moln sedan innan. Men detta molntyget var mycket bättre kvalitet på. Jag håller på med ett syprojekt till lillan just nu men visar upp när det är färdigt. Rosa moln inkluderade. =)

Nya tyger på väg

Jag har nya tyger på väg hem till mig. Längtar efter att få visa! Och sy! Jag har tänkt vänta med att sy lite tills medom-boken kommer för jag vill ha lite nya mönster. Men vi får se om jag kan hålla mig. Det ä rinte helt säkert. Har massor med saker jag vill sy nu. =)

Medom på väg hem till mig

Hanne Medom´s mönsterbok på väg hem till mig. Här ska sys! Behöver bättra på tyglagert också lite. =)


Röda moln är poppis!

Ugglis av Josefine, 3/4-delsbyxor, tyg, textil, barnkläder, sy till bebis

Ikväll har jag sytt två par Röda moln 3/4-delsbyxor till ett tvillingpar, de blev otroligt söta, i storlek 68. Röda moln verkar riktigt poppis för det har verkligen gått åt. Får nog se om jag kan köpa mer av det tyget. =) Som ni ser, det blir ganska många sådana här byxor nu men de är ju såklart väldigt bra nu inför sommaren.

Nya mössor & 3/4-dels byxor

Ugglis av Josefine, tyg, textil, barnkläder, sy till bebis
Ugglis av Josefine, tyg, textil, barnkläder, sy till bebis

Senast sydda. Två bebismössor i storlek 42-44 och 3/4-delsbyxor i storlek 80.

RSS 2.0